[28 SEPT 2014] - TAWARAN HEBAT GILER!! (HANYA UNTUK PEMBELIAN BARU SIMKAD UNTUK KALI PERTAMA SAHAJA)

Assalam & Salam Sejahtera Tuan/Puan,


Apa kata mereka yang telah mencuba cara promo Tone Excel 100% online?

Saya tunjukkan beberapa sedutan dari maklumbalas yang saya terima menerusi Email, komen di Fbook, SMS dan WhatsApp. Mesej penuhnya ada yang agak panjang untuk saya kongsikan sepenuhnya. Cukuplah dengan cabutan kata2 yang menggambarkan betapa terujanya mereka setelah mereka mula mempraktiskan langkah2 mudah yang saya berikan dalam DVD Panduan yang sangat sempoi ini.  Bestnyer buat Tone Eexcel 100% CARA ONLINE...Tak cuba anda tak akan tahu !!







TAWARAN HEBAT GILER !! (HANYA UNTUK PEMBELIAN BARU SIMKAD UNTUK KALI PERTAMA SAHAJA)

Tawaran "Tawaran Hebat Giler" ini sah sehingga 15 Oktober 2014 jam 12 am.



+


Very Special & Limited Offer !!!
1 SET DVD PANDUAN BERNILAI RM290 PERCUMA + BUKU PANDUAN TONE EXCEL PERCUMA 
DENGAN PEMBELIAN  5 SIMKAD.


5 keping simkad = 5 X RM90
 = RM450

+

Buku Panduan Tone Excel (Buat $$$ Dengan HP Anda) FREE !!!

+

DVD jalankan perniagaan Tone Excel secara online 100%  = RM290 FREE !!!

+
POS EKSPRESS FREE !!!

  SEMUANYA HANYA RM450/- SAHAJA!!!


 

Dengan hanya RM450 bagi pembelian  5 keping simkad, Tawaran ISTIMEWA ini HANYA SAH bagi pembelian simkad baru buat kali yang pertama. Simkad pertama anda tersebut hendaklah didaftarkan di bawah saya iaitu ID Penaja No: 342532. Mulakan dengan belian 5 keping simkad dan mula menyusun genealogy seperti di ajar oleh Mazelan Abas. Sila tonton video di bawah ini. Anda juga mampu lakukannya !!!


Akhirnya pada hari ini tibalah kita kepada satu lagi detik bersejarah dalam industri Perniagaan Online khususnya bagi Perniagaan Tone Excel.

Selain promosi offline, kini anda mempunyai alternatif menjalankan promosi lebih berkesan secara online.

Kita sudah ada pilihan ke-2.

Ini menandakan bermulanya Fenomena Gelombang ke-2 dalam bisnes Tone Excel.

(DVD ini juga boleh dibeli secara berasingan dengan harga RM290/=)


Apa kena mengenanya DVD bernilai RM290/- ini dengan bisnes Tone Excel? 

OK begini. Tone Excel adalah perniagaan Simkad yang bermodal kecil cuma RM90 sahaja modalnya. Bermakna ramai mampu sertai bisnes ini. Tapi ada setback, untungnya juga kecil sahaja. Jadi kita tak boleh sekadar mensasarkan pasaran kepada adik beradik & saudara mara sahaja, Kita harus menjangkau pasaran yang besar untuk membina rangkaian besar. Mampukah kita lakukannya secara TRADISI atau secara OFFLINE dengan bergegas ke hulu ke hilir mengejar prospek saban hari? 
Minyak mahal...
Kos makan minum di jalanan lagi...
Nak maintain tayar kereta lagi...
Nak tukar minyak hitam lagi...
Kos panggilan telefon lagi...
Badan letih & lesu... kos beli vitamin & supplement lagi...
Kalau dapat close satu case untung baru RM20... taklah besar kan?

JANGAN BUANG MASA & BEBANKAN DIRI anda buat kerja cara susah begitu...
Belajarlah buat sebuah website anda sendiri.... tak perlu bayar satu sen pun untuk domain dan hosting, FREE OF CHARGE !! Kalau nak upah orang buatkan hai... mau makan beratus @ mungkin beribu tu! 

Setiap orang mengimpikan kejayaan setelah membuat keputusan join bisnes ini.

Tapi kurang dari 1% yang berjaya. Berjaya di sini bermaksud setidak2nya anda dapat juga

merasa pulangan beberapa ribu RM setiap bulan duit hasil komisyen bisnes tone excel.

Jika anda sekadar join dan pakai line sahaja, itu belum dikira berjaya. Hanya beruntung jer..


Kini dengan terciptanya DVD khas menawarkan panduan lengkap untuk letopkan TuneTalk 100% online hanya dari keselesaan rumah..... setiap orang boleh BERJAYA menghasilkan pendapatan dari komisyen Tone Excel. Wow !! ada jaminan ker?

Jika anda turut bertanya soalan demikian, maka SAHlah anda cuma seorang opportunist yg berjiwa kerdil. JANGAN JADI OPPORTUNIST !! Jadilah seorang EXECUTIONER !!

Buat kerja dulu dengan betul2... Ikut kaedah yang telah TERBUKTI BERKESAN.

Dah selesai buat kerja baru mula buat penilaian atas keputusan yang diperolehi.

Allah maha adil dan akan berikan ganjaran setmpal dengan usaha kita. YAKINLAH..

Anda boleh buat bayaran RM450/- secara online atau bayar di kaunter bank
atau melalui mesin deposit tunai terus ke (kami menerima order dan bayaran 24jam/7hari walaupun pada pukul 3pagi):


No. Akaun Maybank : 5584-6230-6201
(atas nama: BERKAT BESTARI RESOURCES)
 

No. Akaun CIMB : 8601900142
(atas nama: BERKAT BESTARI RESOURCES)


Bayaran melalui kad kredit/debit kad turut diterima melalui mode pembayaran PayPal. Sila klik icon 'Buy Now' di bawah untuk pembelian melalui kad kredit/debit kad.

 

Saya turut terima bayaran melalui BSN, Bank Rakyat & Public Bank. Sila sms/whatsapp ke 012-325 5973 untuk nombor akaun bank-bank tersebut.

Selepas buat bayaran, anda hanya perlu sms/whatsapp ke 012-3255953 atau email: 
pendapatanpasif2u@gmail.com  butiran-butiran berikut:

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh

3. Tarikh/Waktu Bayaran & Nama Bank

Sms/whatsapp/email anda akan dibalas SEGERA.

 


Perlu Bantuan/Pencerahan?
Call/sms/whatsapp: 012-3255973 (Razman Alwi)
Email: pendapatanpasif2u@gmail.com